Studio Perez

Online Marketing advies nodig?

Over Studio Perez:

Ik stel mij graag even voor: ik ben Oliver van Bragt Pérez, eigenaar van Studio Perez in Amersfoort. 

Na mijn opleiding “Multimedia Vormgeven” in 2002, heb ik jarenlang ruime werkervaring opgedaan bij gerenommeerde organisaties (waaronder de Nederlandse Wijnbeurs, Lukkien, Agis Zorgverzekeringen, Achmea Holding, Hornbach Bouwmarkten Nederland, Technisch Bureau van Slooten en Bouwimpex B.V.). 

Tijdens mijn loopbaan in vast dienstverband heb ik meegewerkt aan vele uitdagende marketingprojecten: van direct mailings tot aan printing on demand projecten, e-mailmarketing campagnes, indoor en outdoor signing voor winkels, wagenpark en beurzen, flyers, folders, brochures, abri’s, advertenties tot aan volledige huis-aan-huis bladen vormgegeven én volledige websites en webshops in WooCommerce gebouwd. Fotografie campagnes, Radio en Televisie commercials geproduceerd én rendementvolle online marketing campagnes ingericht. 

Het volledige medialandschap heb ik gezien, gevoeld en het effect mogen ervaren. Ik heb drukproeven mogen controleren, terwijl de inkt nog nat was en de pers op volle toeren stond te draaien. Ik hou van de geur van vers gedrukt drukwerk, van een tafel vol kleurenwaaiers en een stapel drukproeven, ik hou van een strak vormgegeven website die op alle devices van het scherm af spat. Ik vind het een uitdaging om op zoek te gaan naar die zoektermen die de meeste conversies opleveren tegen de laagste kosten.

Mijn passie voor offline en online communicatie en mijn jarenlange ervaring heeft mij gemotiveerd om Studio Perez op te richten. Ik deel graag mijn kennis en expertise om andere organisaties verder te helpen om hun doelstellingen te realiseren. Ik denk graag met u mee in het belang van uw organisatie en geloof heel sterk in een lange termijn relatie. Want samen staan we sterk. Dit vertaalt zich in een kwalitatieve dienstverlening voor een eerlijke prijs en een persoonlijke en prettige samenwerking. Met mijn all-round grafische- en (online)marketingvaardigheden bent u bij mij aan het juiste adres! 

Aan een kennismakingsgesprek met de klant met een goede kop koffie en een brainstormsessie beleef ik veel plezier, daarom nodig ik u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Hopelijk tot snel!

Oliver van Bragt Perez


Met vriendelijke groeten,

Oliver van Bragt Pérez

Eigenaar Studio Perez |
Online Marketing Bureau Amersfoort

Diensten van Studio Perez:

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

 • SEO Audit
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Onpage optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • Lokale SEO
 • Linkbuilding

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

 • Advertenties in het zoeknetwerk
 • Display advertenties
 • Remarketing
 • Google Shopping
 • Mobiele advertenties
 • Youtube advertenties

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

 • Facebook Ads
 • Instagram Ads
 • LinkedIn Ads
 • Pinterest Ads

Diensten:

 • Zoekmachine Optimalisatie
 • Zoekmachine Adverteren
 • Social Media Adverteren
 • Contact

Contactgegevens:

Studio Perez | Online Marketing Bureau Amersfoort
Waterviolier 60
3824 GG Amersfoort

Telefoon: 06 14 49 45 35
E-mail: info@studioperez.nl

KvK: 70541779
BTW-ID: NL002200323B07

© Copyright 2020, Studio Perez | Online Marketing Bureau Amersfoort | Privacyverklaring